Дух времена (10)

Емисија од 9. априла 2007

58:27 минута (8.37 МБ)

Емисија од 2. априла 2007

61:26 минута (8.8 МБ)

Емисија од 26. марта 2007

61:40 минута (8.83 МБ)

Емисија од 19. марта 2007

61:24 минута (8.8 МБ)

Емисија од 5. марта 2007

63:35 минута (9.11 МБ)

Емисија од 26. фебруара 2007

59:17 минута (8.49 МБ)

Емисија од 19. фебруара 2007

63:21 минута (9.08 МБ)

Емисија од 12. фебруара 2007

65:41 минута (9.41 МБ)

Емисија од 5. фебруара 2007

59:40 минута (8.55 МБ)

Емисија од 29. јануара 2007

68:45 минута (9.85 МБ)
Syndicate content