Audio by title otac_luka_anic

Бесједа игумана Луке (Анића) на Недељу слијепог (1. јуна) у Цетињском манастиру

Tagged:
6:39 минута (1.14 МБ)

Бесједа игумана манастира Светог Петра Цетињског јеромонаха Луке са Свете Литургије, која је у Недјељу слијепог (1. јуна), служена у Цетињском манастиру.

Питајте свештеника

55:47 минута (9.58 МБ)

У недјељу 15. јуна гост емисије "Питајте свештеника" био је игуман Цетињског манастира јеромонах Лука (Анић).

Бесједа игумана Цетињског манастира јеромонаха Луке на Крстовдан у Цетињском манастиру

Tagged:
8:58 минута (1.54 МБ)

Бесједа игумана Цетињског манастира јеромонаха Луке (Анића) са Свете Литургије коју је служио на Крстовдан у Цетињском манастиру.

Навршило се годину и по дана од упокојења Архимандрита Луке (Анића):

59:31 минута (10.22 МБ)

8. августа 2014. године навршило се годину и по дана од упокојења нашег духовног оца и пастира Архимадрита Луке (Анића).

У знак сјећања на све оне тренутке, које смо имали тај дар од Господа да проведемо у његовој близини, и ви, драги наши слушаоци, уз програм нашег Радија који је наш отац Лука у великом дијелу обиљежио својим духовним поукама, својим емисијама, доносимо емисију Огледало и предавање нашег оца Луке на тему "Савремени свијет и изазов Цркве“ које је блаженопочивши Архимандрит Лука (Анић) одржао 16. априла 2012. г. на Правом факултету у Подгорици у оквиру цилуса предавања „Разговри о вјери“ која се одржавају на овом Факултету.

Питајте свештеника

118:39 минута (20.37 МБ)

Поводом треће годишњице упокојења оца нашег Архимандрита Луке (Анића) у емисији "Питајте свештеника", у којој је отац Лука био драг гост, доносимо изводе емисија у којима је отац Лука одговарао на наша постављена питања.