Промоција радија "Слово љубве"

О „Слову љубве“, на крају првог дана званичног рада овог радија, разговарало се синоћ на трибини „Духовне вечери“ које се сриједом организују у великој сали парохијског дома цркве Светога Вазнесења Господњег. Тема разговора била је конкретна: „Промоција Радиостанице Архиепископије београдско - карловачке „Слово љубве“. Гост трибине био је отац Вукашин Милићевић, главни и одговорни уредник. Отац Вукашин је иначе стари знанац људи који посјећују ову трибину у Вазнесењској цркви, гдје је раније држао више предавања.

Присутнима се прво обратио јереј Арсеније Арсенијевић, старјешина Вазнесењске цркве, најавивши оца Вукашина Милићевића. Затим је отац Вукашин говорио о првим корацима Радија „Слово љубве“ нагласивши између осталога, да је основна мисија овог радија проповјед у граду који има два милиона становника, и гдје црквеност није на завидној висини. Због тога ова мисија представља велики изазов, поготово што није било радија ове врсте и што не постоји искуство које би се могло користити.

После уводног излагања повео се разговор о програму новог радија. Присутни су постављали питања и давали сугестије, а отац Вукашин је одговарао.