Прослављен празник Рођења Светог Јована Крститеља на Бјелилу у Доњој Заљути у Цуцама, Катунска нахија

У цркви Светог Јована Крститеља данас је прослављена слава. Началствовао је Светом Литургијом протојереј-ставрофор Момчило Кривокапић, парох которски и архијерејски протопрезвитер бококоторски, саслуживали су протојереј-ставрофор Гојко Перовић, парох цетињски и ректор Цетињске богословије, протојереј Немања Кривокапић, парох которски и професор Цетињске богословије и Игор Балабан, протођакон цетињски.

По први пут на Светој Служби звонило треће звоно, недавно набављено за овај храм.

Након Литургије је организовано лијепо дружење Бајковића (потомака кнеза Бајка) на оближњем гумну и промоција књиге проф. др Здравка Кривокапића, редовног професора Машинског факултета у Подгорици и професора Цетињске богословије. Књига је издата под псеудонимом Ето Баш Ја и под насловом „И ако није биће".

На гумну су бесједили Драгутин Перовић из Никшића, о. Момчило Кривокапић, Ђуро Кривокапић и Славко Горановић из Никшића.

О поменутој књизи су говорили: мр Павле Поповић из Рисна, професор Факултета за медитеранске пословне студије у Тивту и књижевник, о. Гојка Перовића и самог аутор.  На крају је слово Војислава Симовог Кривокапића из Херцег Новог.