У четвртак 15. новембра навршиле су се три године од упокојења блаженопочившег Патријарха Српког Г. Павла

Поводом трогодишњице од упокојења Блаженопочившег Патријарха Павла, Свјатјејши Патријарх српски Иринеј, Високопреосвећени Митрополит црногорско-приорски Амфилохије, Преосвећени Епископи, рашко-призренски Теодосије и хвостански Атанасије, уз учешће више свештенослужитеља, служили су у четвртак 15. новембра Свету Заупокојену Литургију и парастос у манастиру Раковица. Богослужењу су присуствовали Владика шабачки Лаврентије, председник Србије Томислав Николић и неколико стотина верника. На гробу Патријарха Павла, Патријарх Иринеј је беседио о његовој мудрости и способности да води СПЦ у једном од најтежих периода.

У емисији Огледало доносимо, из архиве нашег Радија и запис 215. духовне трибине у организацији храма св. великомученика Трифуна на Топчидерском гробљу, одржане 14. новембра прошле године у сали београдске Општине Вождовац. Његово Преосвештенство Епископ хвостански г. Атанасије беседио је о сагледавању личности блаженопочившег Патријарха српског Г. Павла.

Молитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха ПавлаМолитвено сећање на патријарха Павла