Audio by title vlajko_culafic

"Свевиђе"

7:15 минута (1.25 МБ)

О новом 48. броју листа Епархије Будимљанско - никшићке "Свевиђе" говори Влајко Ћулафић главни и одговорни уредник.

Јубиларни број "Свевиђа"

5:03 минута (891.42 КБ)

О новом 50. јубиларном броју "Свевиђа" листа Епархије Будимљанско - никшићке за вјеронауку, хришћанство, културу и живот Цркве, који је посвећен празнику Благовијести говори његов главни уредник Влајко Ћулафић.

Из штампе је изашао 53. број листа «Свевиђе»

3:24 минута (598.98 КБ)

Из штампе је изашао 53. број листа Епархије Будимљанско – никшићке «Свевиђе», који нам представља главни и одговорни уредник Влајко Ћулафић.

Из штампе је изашао нови број часописа Епархије Будимљанско - никшићке „Свевиђе“

4:14 минута (747.16 КБ)

Из штампе је изашао нови број часописа Епархије Будимљанско - никшићке „Свевиђе“. О темама овог 62 броја говори нам главни уредник часописа г. Влајко Ђулафић.

 

Празник Светог Симеона Немање биће прослављен молитвено и свечано у Беранама

4:39 минута (822.85 КБ)

Празник Светог Симеона Немање биће прослављен молитвено и свечано у Беранама, Светом Архијерејском Литургијом а потом и свечаном Светосимеоновском академијом у недјељу 26. фебруара на дан овог великог Светитеља. Молитвено слављеу у Беранама најавио је за наш Радио г. Влајко Ћулафић предсједник Црквене општине Беране главни и одговорни уредник часописа "Свевиђе" чији ће нови број изаћи управо у недјељу на празник Светог Симеона.

Нови 76. број Свевиђа

3:19 минута (3.04 МБ)

Из штампе је изашао нови 76. број Свевиђа, листа Епархије будимљанско-никшићке. О садржају Свевиђа говори главни и одговорни уредник листа, Влајко Ћулафић.