Audio by title svetosavska_akademija_u_b_polju

Светосавска академија у Бијелом Пољу

Tagged:
21:46 минута (3.74 МБ)

Бесједе Његовог Преосвштенства Епископа Будимљанско - никшићког Г. Јоаникија и министра спољних послова Србије Вука Јеремића са Светосавске академије која је на Савиндан одржана у Бијелом Пољу.

Светосавска бесједа архимандрита Луке Анића изговорена на Светосавској академији у Бијелом Пољу

Tagged:
11:46 минута (2.02 МБ)

Светосавска бесједа архимандрита Луке Анића, игумана манастира Дајбабе изговорена на Светосавској академији, која је 27. јануара одржана у Бијелом Пољу.

Светковину у спомен и славу Светом Сави, Првог архиепископу српском у препуној сали Спортског центра „Никољац" у Бијелом Пољу, најприје је благословио, поздрављајући присутни народ и бројне уважене госте, амбасадоре Србије, Русије, Украјине и Аустрије у Црној Гори, те личности из јавног, друштевног и политичког живота земаља из окружења, Његово Преосвештенство Епископ будимљанско - никшићки Г. Јоаникије.

Светосавска академија у Бијелом Пољу

4:30 минута (792.47 КБ)

Црквена општина Бијело Поље уз благослов Преосвећеног епископа будимљанско - никшићког Г. Јоаникија, на сам дан празника, организује свечаност у славу Првог Архиепископа српског Светог Саве. Разговарали смо са парохом прве бјелопољске протојерејем Дарком Пејићем.