Audio by title svetlana_stevic

Тешка ситуација на Косову и Метохији

5:45 минута (1014.41 КБ)

Оштра зима, од које је у Србији умрло 12 људи, додатно отежава и иначе неповољну хуманитарну ситуацију међу Србима на Косову и Метохији. Предсједница Удружења Мајка девет Југовића Светлана Стевић каже да намирница има довољно, али да нема струје и да је већина путева непроходна, па се не може доћи до многих угрожених српских породица у селима у покрајини. Извор: Радио Слово љубве.

Разговор са извођачем изворне музике Светланом Стевић

21:02 минута (3.61 МБ)

На дан Успења пресвете Богородице манастирску славу монашке обитељи у Подмаинама увеличала је својим концертом извођач изворних народних пјесмама Светлана Стевић. Том приликом слушаоце нашег радија обрадовала је екслузивним интервјуом.

 

Прикуљање помоћи за народне кухиње на Космету – прикључи се и ТИ!

4:57 минута (873.67 КБ)

Народне кухиње на Косову и Метохији у сталној су борби за опстанак. НВО „Млади за Космет“ из Подгорице ових дана организују још једну хуманитарну акцију. Уколико желите да помогнете можете се јавити на број телефона +38268/67-63-60, а о околностима под којим свакодневно дјелује организација „Мајка девет Југовића“ епархије рашко - призренске која управља овим кухињама, за наш радио говори Светлана Стевић.