Audio by title protojerej_prof_dr_ljubivoje_stojanovic

Протојереј проф. др Љубивојe Стојановић: О Светој Литургији

Tagged:
48:34 минута (8.34 МБ)

Предавање протојереја проф. др Љубивоја Стојановића, духовника у капели Свете Петке на Калемегдану, одржано 25. новембра у парохијском дому овог светог храма. Отац Љубивоје бесједио је о Светој Литургији.

 

Протојереј проф. др Љубивоје Стојановић: О Литургији

63:01 минута (10.82 МБ)

У овом издању емисије слушате предавања о Литургији протојереја проф. др Љубивоја Стојановића, одржаног у парохијском дому капеле св. Петке и цркве Ружице на Калемагдану..

 

Протојереј проф. др Љубивоје Стојановић: Како вољети оне који нас не воле

Tagged:
54:44 минута (9.4 МБ)

У склопу редовних духовних сусрета петком у Капели Свете Петке на Калемегдану, протојереј проф. др Љубивоје Стојановић је одржао пред великим бројем вјерника предавање на тему „Како вољети оне који нас не воле". У свом излагању прота Љубивоје је поручио да само одговорни оптимиста може да воли бескрајно, безусловно и безрезервно сваког човјека.

Отац Љубивоје Стојановић: О Анђелима

Tagged:
45:08 минута (7.75 МБ)

У оквиру редовних духовних сусрета при Капели Свете Петке на Калемегдану, протојереј проф. др Љубивоје Стојановић је говорио о Небеским силама - анђелима. Шта су небески анђели, која је њихова улога, какав је однос Бога и анђела и како их верници славе, била су питања којима се прота Љубивоје темељније бавио. Овим предавањем је заокружен циклус посвећен Светитељима и крсним славама, који је прота Љубивоје започео почетком октобра.

Протојереј проф. др Љубивојe Стојановић: „Светитељство као мера човекове стварне успешности“

60:40 минута (10.42 МБ)

Предавање Протојереја проф. др Љубивоја Стојановића које је одржао је у оквиру прољећног циклуса предавања у парохијском дому капеле св. Петке и цркве Ружице на Калемегдану, на тему „Светитељство као мера човекове стварне успешности“. Тема је привукла велику пажњу верника, а ми предавање у целини емитујемо благодарећи проти Љубивоју и Радију "Слово љубве".