Audio by title protojerej_predrag_azap

Српска читаоница у Осијеку

7:10 минута (1.23 МБ)

У организацији Српског културног друштва Просвјета, Вијећа српске националне мањине града Осијека и Српске православне црквене општине осјечке одржана је трибина поводом 140-година од оснивања Српске читаоноце (1868-2008.). Трибина је одржана у сали Српске православне црквене општине Осијек - Доњи град, а тај простор некад је користила и Читаоница. Трибину је водио и говорио о великом јубилеју др Милорад Мишковић, познати осјечки љекар.

Нови број "Преображења"

9:53 минута (1.7 МБ)

Протојереј Предраг Азап парох Винковачки, главни уредник часописа Епархије Осјечко - Пољске и Барањске "Преображење", говори о новом 14. броју овог гласила и новостима из Епархије.

О прослави празника Силаска Светог Духа на апостоле у Епархији Осјечко-пољској и Барњаској

7:10 минута (1.23 МБ)

Протојереј Предраг Азап парох Винковачки говори о прослави празника Силаска Светог Духа на апостоле у парохији Винковачкој, као и у цијелој Епархији Осјечко - пољској и Барњаској.

Слава Епархије Осјечко - пољске и Барањске

6:23 минута (1.1 МБ)

Протојереј Предраг Азап парох винковачки, уредник Информативне службе Епархије Осјечко - пољске и Барањске говори о прослави Епархијске славе, празника Светих Стефана и јелене Штиљановић и јубилеја 200 година од изградње цркве Свете Тројице у Маркушици код Винковаца.