Audio by title protojerej_mr_velibor_dzomic

"Црногорска лажна црква"

Tagged:
89:15 минута (12.78 МБ)

Запис са промоције нове књиге протојереја мр Велибора Џомића "Црногорска лажна црква" која је одржана у недјељу 23. новембра 2008. г. у Парохијском дому у Бару. О књизи су говорили аутор протојереј мр Велибор Џомић, ђакон Предраг Шћепановић а изводе из књиге читала је Милена Зорановић.

Протојереј мр Велибор Џомић тужиће директора црногорске Управе полиције Веселина Вељовића

10:12 минута (1.75 МБ)

Протојереј мр Велибор Џомић парох подгорички тужиће директора црногорске Управе полиције Веселина Вељовића због, како каже, неистина и клевете које је изнио о њему на сједници Одбора за безбједност и одбрану Скупштине Црне Горе.

Марковданска литија улицама Подогорице

6:28 минута (1.11 МБ)

Митрополија Црногорско-приморска најављује велики догађај на духовну радост вјерног народа Подгорице и цијеле Црне Горе који ће, милошћу Божјом, у славској литији на Марковдан бити свједоци благодати новопросијавшег светитеља Симеона Дајбабског. Ћивот са моштима овог угодника Божјег биће пронијет улицама Подогорице на традиционалној Марковданској литији. Више информација о великом духовном догађају објавио је парох подгорички, протојереј мр Велибор Џомић, данас у 12 часова, на конференцији за медије у просторијама Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици.

Црква Светог Ђорђа под Горицом свечано прославила своју храмовну славу Светог Великомученика Георгија.

Tagged:
5:26 минута (958.31 КБ)

Свету Литургију служио је парох подгорички и настојатељ овог храма, протојереј ставрофор Милун Фемић са свештенством и ђаконством из Подгорице и Никшића, а на Литургији су уз бројне славаре и вјерни народ који је, у великом броју приступио Светим тајнама, присуствовали су и гости из Русије, поклоничка група на челу са баћушком Михаилом из Краснијарске области и прота Јарослав из Молдавске православне цркве.