Audio by title protojerej_-_stavrofor_gojko_perovic

Питајте свештеника

90:22 минута (12.94 МБ)

У недјељу 13. марта гост емисије „Питајте свештеника“ био је Ректор Цетињске Богословије Протојереј - ставрофор Гојко Перовић парох Цетињски.

 

Предавање протојереја ставрофора Гојка Перовића у Гацку, 20. март 2011

57:06 минута (9.81 МБ)

У другу недjељу Васкршњег поста, 20 марта 2011. године у саборишту парохијског дома у Гацку, отац Гојко Перовић, ректор Цетињске богословије, одржао је предавање на тему „Пост у наше вријеме". Предавање о. Гојка са пажњом је пратио велики број вјерника. Извор: Епархија ЗХиП.

Отац Гојко Перовић: Савремени поглед на пост

Tagged:
39:35 минута (6.8 МБ)

Протојереј - ставрофор Гојко Перовић Ректор Цетињске Богословије одржао је у четвртак 24. марта у Ризници Српске православне Црквене општине которске предавање на тему „Савремени поглед на пост“.

 

Савремени поглед на хришћански пост

48:07 минута (8.26 МБ)

Двјеста трећи по реду духовни разговор, који је у понедјељак вече 11. априла, у организацији Храма Светога Трифуна, одржан у великој сали београдске општине Вождовац, унеколико се разликовао од претходних. Ова духовна трибина најдуже је трајала, а предавач је био у могућности да одговори само на мањи број питања која су му била упућена. Предавач је био гост са Цетиња протојереј ставрофор Гојко Перовић, ректор Богословије Свети Петар Цетињски који је одржао  предавање „Савремени поглед на хришћански пост"

Питајте свештеника

96:10 минута (16.51 МБ)

На Васкрс у недјељу 24.априла, гост емисије „Питајте свештеника“ био је Протојереј - ставрофор Гојко Перовић Ректор Цетињске Богословије.

 

Питајте свештеника

89:52 минута (12.87 МБ)

У недјељу 5. јуна гост емисије „Питајте свештеника“ био је Протојереј - ставрофор Гојко Перовић Ректор Цетињске Богословије парох Цетињски.

 

„Света Педесетница“

Tagged:
58:18 минута (10.01 МБ)

Предавање Ректора Цетињске Богословије Протојереја - ставрофора Гојка Перовића на тему „Света Педесетница“ које је у четвртак 9. јуна одржао у Парохијском дому Цркве општине Бар у оквиру "Дана Светог Јована Владимира".

Бесједа Протојереја - ставрофора Гојка Перовића Ректора Цетињске Богословије на Видовдан у Цетињском манастиру

Tagged:
6:58 минута (1 МБ)

Бесједа Протојереја - ставрофора Гојка Перовића Ректора Цетињске Богословије изговорена на Видовдан, у уторак 28. јуна у Цетњском манастиру.

 

Запис са промоције књиге „Умјеће умирања или умјетност живљења“ Архимандрита Рафаила (Карелина)

Tagged:
41:43 минута (7.16 МБ)

Запис са промоције књиге „Умјеће умирања или умјетност живљења“ Архимандрита Рафаила (Карелина) о којој је у недјељу 21. августа у манастиру Подмаине говорио Ректор Цетињске Богословије Протојереј - ставрофор Гојко Перовић парох Цетињски.

Питајте свештеника

86:44 минута (12.42 МБ)

У недјељу 28. августа гост емисије „Питајте свештеника“ био је Протојереј - ставрофор Гојко Перовић Ректор Цетињске Богословије парох Цетињски.

 

Богослужења за благословен почетак школске године у свим храмовима Митрополије Црногорско - приморске

1:40 минута (296.32 КБ)

Поводом почетка школске године сјутра, 1.септембра, у цијелој Митрополији Црногорско - приморској биће служене Литургије са призивом Светог Духа за благословен почетак школске године (за почетак школске године у цетињској богословоји, али и у свјетовним школама).

Протојереј ставрофор и ректор ЦТ Богословије Гојко Перовић, за наш програм је најавио Свету Литургију са призивом Светог Духа која ће тим поводом бити служена сјутра у ЦТ манастиру, са почетком у 9 часова.

Питајте свештеника

86:44 минута (12.42 МБ)

У недјељу 9. октобра гост емисије Питајте свештеника био је Протојереј - ставрофор Гојко Перовић Ректор Цетињске Богословије.

 

Цетињски манастир и Цетињска Богословија прославиће у понедјељак 31. октобра празник Св. Петра Цетињског и Св. апостола Луке

7:39 минута (1.32 МБ)

Цетињски манастир, који чува мошти Светог Петра Цетињског Чудотворца и Цетињска Богословија прославиће молитвено и свечано у понедјељак 31. октобра празник Светог Петра Цетињског и Светог апостола и јеванђелисте Луке. Сјутрадан по Лучиндану у манастиру Подмаине у Будви почеће са радом богословско - правни научни скуп под називом „Епископска служба у Православној Цркви, чији је покретач и организатор Васељенска Цaриградска Патријаршија заједно са Правним факултетом Мagna Greca у Катанзару и Институтом Светог Дионисија Румунске Праославне Цркве у Италији.

Бесједа оца Гојка Перовића на Митровдан у селу Угњи код Цетиња, 8. новембар 2011

Tagged:
7:42 минута (3.08 МБ)

Бесједа Протојереја - ставрофора Гојка Перовића Ректора Цетињске Богословије изговорена на Светој Литургији, коју је на празник Светог великомученика Димитрија, служио са Протојерејем Обреном Јовановићем Секретаром Митрополије Црногорско - приморске и јерејем Анђелком Боричићем парохом Цетињским, у цркви посвећеној овом Светитељу у селу Угњи код Цетиња.

Питајте свештеника

94:36 минута (13.55 МБ)

У недјељу 13. новембра гост емисије „Питајте свештеника“ био је Протојереј - ставрофор Гојко Перовић Ректор Цетињске Богословије.

 

Бесједа Протојереја - ставрофора Гојка Перовића изговорена на Светој Литургији у цркви Рођења Пресвете Богородице

8:58 минута (1.54 МБ)

Бесједа Протојереја - ставрофора Гојка Перовића Ректора Цетињске Богословије изговорена на Светој Литургији коју је у недјељу 27. новембра служио у цркви Рођења Пресвете Богородице - Влашкој цркви на Цетињу.

Протојереј – ставрофор Гојкo Перовић: О смислу и суштини црквених празника

56:28 минута (9.7 МБ)

Ректор Цетињске Богословије Протојереј – ставрофор Гојкo Перовић, одржао је у четвртак 1. децембра, на Правном факултету у Подгорици предавање на тему „О смислу и суштини црквених празника“.

 

Црква Светог Архиђакона Стефана у селу Сушћепан код Херцег Новог прославила је своју храмовску славу

4:36 минута (813.74 КБ)

Црква Светог Архиђакона Стефана у селу Сушћепан код Херцег Новог прославила је у понедјељак 9. јануара, на празник посвећен овом Светитељу, своју храмовску славу. Са славе ове Светиње јавио се Ректор Цетињске Богословије Протојереј - ставрофор Гојко Перовић.

Бесједа Протојереја - ставрофора Гојка Перовића изговорена на Јовањдан у Цетињском манастиру

Tagged:
6:02 минута (1.04 МБ)

Бесједа Протојереја - ставрофора Гојка Перовића Ректора Цетињске Богословије изговорена на Светој Литургији, коју је на празник Сабора Светог Јована Крститеља - Јовањдан, служио у Цетињском манастиру.

 

Питајте свештеника

91:42 минута (13.13 МБ)

У недјељу 4. марта, на Недјељу православља гост емисије "Питајте свештеника" биo je Протојереј - ставрофор Гојко Перовић Ректор Цетињске Богословије.