Audio by title protojerej-stavrofor_mr_velibor_dzomic

Управни суд Црне Горе поништио је одлуку о депортацији пароха паштровског Синише Смиљића

4:48 минута (844.52 КБ)

Управни суд Црне Горе поништио је одлуку о депортацији пароха паштровског Синише Смиљића. Ево шта је тим поводом за наш радио изјавио координатор Правног савјета Митрополије црногорско - приморске протојереј - ставрофор мр Велибор Џомић.

Протојереј-ставрофор Велибор Џомић о изјави министра Ивана Брајовића

Tagged:
3:09 минута (557.59 КБ)

Министар Унутрашњих Послова Црне Горе Иван Брајовић најавио је данас покретање новог поступка против протојереја-ставрофора Велибора Џомића. Отац Велибор је за наш Радио још једном потсјетио министра Брајовића и црногорску јавност на незаконити прогон свештеника наше Цркве који се у Црној Гори спроводи последњих година.

Протојереј-ставрофор Велибор Џомић: СДП стоји иза хајке на СПЦ у Црној Гори

2:09 минута (382.34 КБ)

Координатор Правног савјета Митрополије црногорско - приморске Велибор Џомић затражио је данас од Управног суда да поново поништи рјешење Министарства унутрашњих послова, којим се одбија његов захтјев за боравак у Црној Гори, оптужујући Социјалдемократску партију да стоје иза хајке на Српску православну цркву.

Протојереј-ставрофор Велибор Џомић гост емисије Голи живот

103:22 минута (17.75 МБ)

Координатор правног савјета Митрополије црногорско - приморске протојереј - ставрофор Велибор Џомић, био је гост емисије Голи живот, аутора Миломира Марића.

 

Бесједа оца Велибора Џомића на Савиндан у Саборном храму Васкрсења Христовог у Подгорици

Tagged:
15:36 минута (2.68 МБ)

На празник Светог Саве, Свету службу у Саборном храму Васкрсења Христовог у Подгорици са свештенством овог храма, служио је координатор Правног савјета Митрополије црногорско - приморске протојереј-ставрофор Велибор Џомић, који се сабраном народу обратио празничном бесједом.

Празник Преображења прослављен у цркви Светог Георгија под Горицом

Tagged:
8:19 минута (1.43 МБ)

Свету Литургију на празниг Преображења Господњег у цркви Светог Георгија под Горицом, служио је протојереј-ставрофор Велибор Џомић.

У бесједи након прочитаног Јеванђеља отац Велибор је између осталог казао: " На овај велики празник на овај велики дан, Господ је показао да је дошао да спасе свет, да преобрази људе, да учини преображење свега. Није џабе наш народ говорио, дубоко осјетивши исхвативши тајну овога празника, да се на Преображење преображава и риба у води и камен у гори."