Audio by title pravoslavlje_na_internetu

"Православље на интернету"

7:18 минута (1.26 МБ)

"Православље на интернету" назив је међународне изложбе фотографија, која се по трећи пут, организује у Беочину. Друштво љубитеља фотографије, филмских и видео остварења "Беофото", под покровитељством Општине Беочин и уз бројне донаторе окупља ствараоце из разних земаља. За овогодишњу изложбу пријавило се 242 аутора из 11 земаља, каже Исмет Адемовски предсједник друштва "Беофото".

"Православље на Интернету"

25:06 минута (4.31 МБ)

У свечаној сали Парохијског дома Светосавског храма, која уједно представља и једну од најзанимљивијих београдских галерија, у суботу 9. маја отворена је необична међународна изложба фотографија и икона "Православље на Интернету". Изложено је 300 фотографија 170 аутора из 43 земље међу којима је и педесетак српских аутора. На фотографијама, сниманим практично по цијелом свијету, представљено је православље. Ова изложба, са истим фотографијама, отворена је истовремено и у Грчкој, Бугарској, Пољској и Русији.

Никшићанин Жељко Шапурић освојио прву награду на конкурсу „Православље на интернету“

2:39 минута (467.5 КБ)

На недавно завршеном конкурсу за међународну изложбу фотографија „Православље на интернету“, коју традиционално организује Друштво „Беофото“ из Беочина, Никшићанин Жељко Шапурић освојио прву награду за колекцију фотографија.