Audio by title otac_dragan_krusic

Бесједа протојереја - ставрофора Драгана Крушића на празник Цвијети у Саборном храму Светог Василија Острошког у Никшићу

Tagged:
6:02 минута (1.04 МБ)

Бесједа протојереја - ставрофора Драгана Крушића изговорена током Свете Литургије, која је на празник Уласка Господа Исуса Христа у Јерусалим, служена у Саборном храму Светог Василија Острошког у Никшићу.

Бесједа оца Драгана Крушића на Задушнице у цркви Светих апостола Петра и Павла у Никшићу

Tagged:
2:44 минута (485.81 КБ)

Бесједа протојереја - ставрофора Драгана Крушића којом се бројним вјерницима обратио током Литургије, која је у суботу 22. фебруара на Задушнице, служена у цркви Светих апостола Петра и Павла у старом градском гробљу у Никшићу. Саслуживао је ђакон др Никола Маројевић. Послије Литургије обављен је помен упокојених сродника присутног вјерног народа.

Бесједа оца Драгана Крушића у Цркви Светих Апостола Петра и Павла у Никшићу, 17. мај 2014

Tagged:
12:41 минута (2.18 МБ)

Литургијска бесједа Протојереја-ставрофора хаџи- Драгана Крушића у Цркви Светих Апостола Петра и Павла у Никшићу на празник Свете Мученице Пелагије Тарсијске.

 

Бесједа оца Драгана Крушића на празник Светих Кирила и Методија у Саборном храму Светог Василија Острошког у Никшићу

Tagged:
13:55 минута (2.39 МБ)

Бесједа протојереја-ставрофора Драгана Крушића изговорена на Светој Литургији која је у недјељу 24. маја 2015, на празник Светих Кирила и Методија, служена у Саборном храму Светог Василија Острошког у Никшићу.

Бесједа оца Драгана Крушића на Ивањдан у Саборном храму Светог Василија Острошког у Никшићу

Tagged:
18:28 минута (3.17 МБ)

Бесједа протојереја - ставрофора Драгана Крушића изговорена током Литургије која је на празник Рођења Светог Јована Крститеља и Претече - Ивањдан, у уторак јула 2015. године, служена у Саборном храму Светог Василија Острошког у Никшићу.

Бесједа оца Драгана Крушића у Саборном храму у Никшићу на празник Воздвижења Часног Крста

Tagged:
10:40 минута (1.53 МБ)

У Саборном храму Светог Василија Острошког у Никшићу на празник Воздвижења Часног Крста, у недјељу 27. септембра 2015, служена је Света Литургија.

Литургију је служило свештенство архијерејског намјесништва никшићког, а началствовао је протојереј - ставрофор Драган Крушић.

Он се сабраним вјерницима обратио ријечима бесједе, говорећи о празнику Крстовдану и значају који крсно знамење има за православне хришћане.

Бесједа оца Драгана Крушића на Крстопоклону недјељу у Саборном храму Светог Василија Острошког у Никшићу

Tagged:
15:09 минута (2.61 МБ)

Бесједа протојереја-ставрофора Драгана Крушића, којом се сабраном вјерном народу обратио током Свете Литургије, коју је на Крстопоклону недјељу, 3. априла 2016, служио у Саборном храму Светог Василија Острошког у Никшићу.

Бесједа оца Драгана Крушића на Бадње јутро у Саборном храму Светог Василија Острошког у Никшићу

Tagged:
10:53 минута (4.99 МБ)

Бесједа протојереја - ставрофора Драгана Крушића којом се вјерном народу Обратио током Литургије, која је на Бадње јутро служена у Саборном храму Светог Василија Острошког у Никшићу.