Audio by title otac_darko_pejic

Питајте свештеника

79:39 минута (13.68 МБ)

У недјељу 14. априла гост емисије "Питајте свештеника" био је протојереј Дарко Пејић парох бјелопољски.

 

Богојављење у Бијелом Пољу

4:04 минута (3.73 МБ)

Прота Дарко Пејић, старешина храма Светог Петра у Бијелом Пољу говори о томе како ће се велики Господњи празник Богојављење прославити у Бијелом Пољу.

 

Светосавска академија у Бијелом Пољу

4:47 минута (844.13 КБ)

Једна од највеличанственијих академија у славу Свето Саве традиционално се организује у Бијелом Пољу, а како ће све изгледати ове године, говори нам парох бјелопољски, отац Дарко Пејић.

 

Питајте свештеника

96:29 минута (11.05 МБ)

У недјељу 2. новембра 2014. године гост емисије "Питајте свештеника" био је протојереј Дарко Пејић парох бјелопољски.

 

Питајте свештеника

110:21 минута (18.95 МБ)

У недјељу 16. августа 2015. г. гост емисије "Питајте свештеника" био је протојереј Дарко Пејић парох бјелопољски.

 

У затворској јединици у Бијелом Пољу гради се капела Светог Јована Владимира

10:15 минута (4.11 МБ)

Благословом Преосвећеног Епископа будимљанско - никшићког господина Јоаникија, ЦО Бијело Поље у оквиру пројекта ЕУ и у сарадњи са управом затворске јединице, једну просторију у оквиру затвора преуређује у капелу која ће бити посвећена Светом Јовану Владимиру.

По ријечима протојереја Дарка Пејића, старјешине Саборне цркве Светих апостола Петра и Павла у Бијелом Пољу, који је задужен за овај пројекат, капела би могла да буде у богослужбеној употреби за десетак дана, уколико то одобре надлежни у затворској јединици. Поред капеле, затвореници ће имати и библиотеку духовне литературе.

Питајте свештеника

90:32 минута (15.55 МБ)

У недјељу 28. фебруара гост емисије "Питајте свештеника" био је протојереј Дарко Пејић парох бјелопољски.

 

Питајте свештеника

103:15 минута (14.79 МБ)

У недјељу 11. септембра 2016. године, на празник Усјековања главе Светог Јована Крститеља, гост емисије "Питајте свештеника" био је протојереј Дарко Пејић парох бјелопољски.

 

Питајте свештеника

94:21 минута (16.2 МБ)

У недјељу 6. новембра 2016. године, гост емисије "Питајте свештеника" био је протојереј Дарко Пејић парох бјелопољски.

 

Слава храма Светог Петра и Павла у Бијелом Пољу

6:34 минута (1.13 МБ)

Протојереј Дарко Пејић, парох прве бјелопољске парохије, старјешина храма Светог Петра и Павла у Бијелом Пољу најављује славу храма.

 

Питајте свештеника

90:12 минута (15.49 МБ)

У недјељу 30. јула 2017. године, на празник Свете великомученице Марине, гост емисије "Питајте свештеника" био је протојереј Дарко Пејић парох бјелопољски.

 

Саборно и молитвено у острошкој светињи на Сабор Српских Светитеља

Tagged:
8:38 минута (1.49 МБ)

У недељу 14. по Духовдану, 10. септембра, када наша Света Црква молитвено прославља преподобне Мојсеја Мурина и Саву Псковског, као и Сабор Српских Светитеља, у острошкој светињи било је саборно и молитвено.

Светом Литургијом на платоу испред Горњег острошког манастира началствовао је протојереј Дарко Пејић бјелопољски парох, а саслуживали су му протојереји-ставрофори Ратко Полић и Урош Живковић из Шабачке епархије и јеромонах Вињајемин из Архангелска у Русији, уз молитвено учешће великог броја вјерника који су из разних карјева свијета дошли у острошку светињу на поклоњење Светом Василију Острошком Чудотворцу великом Божијем угоднику.