Audio by title jerej_petar_petrovic

Обиљежена 150-та годишњица од градње цркве Свете Тројице у Горњем Грбљу

6:10 минута (1.06 МБ)

Јереј Петар Петровић парох Горњогрбаљски говори о обнови цркве Свете Тројице на Пелиновској Рудини у Шишићима у Грбљу, која је Светом Архијерејском Литургијом, коју је служио Његово Високопреосвештенство Архиепископ Цетињски Митрополит Црногорско - приморски Г. Амфилохије, у недјељу 7. јуна, обиљежила 150 година од градње.

Митрополит Амфилохије служиће Свету Архијерејску Литургију у Тивту 10. маја

5:21 минута (943.31 КБ)

Његово Високопреосвештенство Архиепископ цетињски Митрополит црногорско - приморски Г. Амфилохије служиће у Тивту Свету Архијерејску Литургију 10. маја, са почетком у 9 часова. Дочек моштију превлачких мученика на обали Пине, литија градом и вечерње Богослужење предвиђено је за 18. часова. Тим поводом разговарали смо са парохом тиватским, јерејем Петром Петровићем.

Митрополит Амфилохије служиће на Савиндан у цркви Светог Саве у Тивту

5:59 минута (1.03 МБ)

Тиватски парох свештеник Петар Петровић, екслузивно за радио Светигору најављује свечаност поводом празника Светог Саве у велелепној цркви посвећеној управо нашем првом просветитељу.

Jереј Петар Петровић ”Покајање код апостола Петра”

Tagged:
64:54 минута (11.14 МБ)

Са благословом Митрополита Црногорско - приморског и игумана острошког Г. Г. Амфилохија почеле су да се одржавају Духовне вечери у Горњем манастиру Острог.

У суботу 18. маја 2013. године предавање на тему ”Покајање код апостола Петра” је одржао јереј Петар Петровић из Тивта.