Audio by title jerej_arsenije_radovic

"Крстопоклона недјеља Часног поста и њен значај за православне вјернике"

Tagged:
57:14 минута (9.83 МБ)

Предавање јереја Арсенија Радовића пароха Будванског на тему "Крстопоклона недјеља Часног поста и њен значај за православне вјернике" које је у недјељу 22. марта одржао у Парохијском дому на Тополици у Бару.

Предавање о. Арсенија Радовића "О недјељама Васкршљег поста"

54:09 минута (9.3 МБ)

У емисији „Огледало“ преносимо предавање пароха будванског и професора богословије „Светог Петра Цетињског“, Арсенија Радовића "О недјељама Васкршљег поста" које је одржано у Недјељу Православља у Духовном центру црквене општине Подгоричке.

Бесједа јереја Арсенија Радовића у цркви Свете Тројице у Старом граду Будви, 22. април 2012

Tagged:
2:40 минута (473.41 КБ)

Бесједа пароха будванског јереја Арсенија Радовића професора Цетињске Богословије са Свете Литургије коју је на Томину недјељу - недјељу Антипасхе, у недјељу 22. априла, са јерејем Борисом Радовићем парохом будванским и ђаконом Павлом Љешковићем, служио у цркви Свете Тројице у Старом граду Будви.

Отац Арсеније Радовић: Недеља православља

Tagged:
41:14 минута (5.91 МБ)

У Духовном Центру Црквене Општине Подгорица у недељу, 25. фебруара 2007. је одржано предавање на тему "Недеља православља", а предавач је био парох будвански, професор Богословије Светог Петра Цетињског, Арсеније Радовић.

 

Питајте свештеника

91:39 минута (15.74 МБ)

Гост емисије "Питајте свештеника" 2. марта 2014. године, био је парох будвански, професор Богословије Светог Петра Цетињског, отац Арсеније Радовић.