Audio by title arhimandrit_jovan_jelenkov

Aрхимандрит Јован Јеленков: "Невидљива борба"

38:04 минута (6.54 МБ)

Игуман манастира Црна Река, архимандрит Јован Јеленков, одржао је у недељу 23. децембра у Духовном центру Подгорица предавање на тему "Невидљива борба".

 

Архимандрит Јован (Јеленков): Духовни рат

38:20 минута (6.58 МБ)

Предавање Архимандрита Јована (Јеленкова) на тему "Духовни рат" које је одржао 5. марта 2013. године у храму Светог Трифуна у Београду.

 

Архимандрит Јован (Јеленков): "Пресвета Богородица- посредница нашег спасења"

Tagged:
56:33 минута (9.71 МБ)

Предавање Архимандрита Јована (Јеленкова) Игумана манастира Црна река на тему "Пресвета Богородица- посредница нашег спасења" које је одржао у априлу 2014. године на духовном семинару који се одржава, са благословом Његовог Преосвештенства Епископа рашко-призренског и косовско-метохијског Теодосија, у галерији Дома културе Грачаница.

Благодаримо Информативној служби Епархије рашко-призренске на тонском запису предавања оца Јована.

Архимандрит Јован (Јеленков): "Шум са неба"

Tagged:
41:18 минута (7.09 МБ)

Предавање Архимандрита Јована (Јеленкова) Игумана манастира Црна река не тему "Шум са неба" које је одржао на Другу недјељу по Духовима, 22. јуна 2014. године, у манастиру Подмаине у Будви.

 

Архимандрит Јован (Јеленков): "Велики пост"

Tagged:
46:19 минута (7.95 МБ)

Предавање Архимандрита Јована (Јеленкова) на тему "Велики пост" које је одржао 16. фебруара 2017. године у просторијама Парохијског дома при Храму Светог Јована Владимира у насељу Медаковић у Београду.