Представљена књига Патријарха Павла „Живот по јеванђељу“

  • Наслов: Zivot po Jevandjelju
  • Албум: izvjestaji
  • Година: 2010
  • Величина: 64:50 минута (11.13 МБ)
  • Формат: MP3 Mono 22kHz 24Kbps (CBR)

Изашла је из штампе прва књига сабраних дјела Патријарха Павла „Живот по јеванђељу“ у издању Издавачког фонда СПЦ Архиепископије београдско – карловачке. Књига је представљена у понедељак вече 4. јануара у холу бивше робне куће „Клуз“ у Београду на Божићном сајму књига. Предговор за књигу написао је Његово Високопреосвештеннство Митрополит Црногорско - приморски Г. Амфилохије, а књигу је приредио Његово Преосвештенство Епископ хвостански Г. Атанасије (Ракита).

О књизи су говорили Њихова Преосвештенства умировљени Епископ захумско - херцеговачки Г. Атанасије (Јевтић), Епископ хвостански Атанасије (Ракита), протојереј - ставрофор проф. др Владимир Вукашиновић и др Ђорђе Јанић. О томе како је Патријарх Павле приступао појању говорио је Предраг Ђокић, професор појања у Карловачкој богословији.

Представљању ове књиге присуствовао је Његово Високопреосвештенство Митрополит Црногорско приморски и чувар Патријаршкога трона Г. Амфилохије и Епископ шумадијски Г. Јован. На Божићном сајму представљено је више књига, али ово је била најпосјећенија промоција.