Филм "Тихи кутак Христов" о Светом Мардарију (Ускоковићу) биће у недјељу 8. октобра у 15 часова премијерно приказан у Подгорици

  • Наслов: Radisav-Rajo Jevric
  • Албум: razgovori
  • Година: 2017
  • Величина: 20:32 минута (5.88 МБ)
  • Формат: MP3 Stereo 22kHz 40Kbps (CBR)

Филм "Тихи кутак Христов" о Светом Мардарију (Ускоковићу) биће у недјељу 8. октобра у 15 часова премијерно приказан у крипти Саборног храма у Подгорици

У години свеправославне прославе Светог Мардарија Либертвилског и Свеамериканског, у режији Радисава- Раја Јеврића, снимљен је документарно-играни филм о овом новопросијавшем Светитељу наше Цркве под насловом "Тихи кутак Христов".

Филм ће премијерно бити приказан у Подгорици 8. октобра 2017. године у 15 сати на Сабору православне Омладине "Бог је љубав" који је организован поводом прославе четврте годишњице подгоричког Саборног храма.

Главна премијера овог филма била је у Либертвилу 14. јула 2017 године на прослављењу Светог Мардарија (Ускоковића).

Приповједач у овом филмском оставрењу је Високопреосвећени Митрополит Г. Амфилохије, а од глумачке екипе издвојили би наше прослављене глумце Небојшу Глоговца и Слободу Мићаловић. О утисцима које носи са снимања, из Либертвила, о свом новом чеду после више пута награђиваног филма "Такве вјере ни у Израиљу не нађох", филму "Тихи кутак Христов" говори нам режисер Радисав-Рајо Јеврић.