Браћо и сестре!

Радио Светогора је почео са емитовањем програма 1998. године с благословом Високопреосвештеног Митрополита Г. др Амфилохија. Његова Светост Патријарх Српски Г.Г. Павле благословио је рад Радија, освештао је његове просторије и први се обратио слушаоцима. Поред бројних финансијских проблема Радио и данас емитује двадесетчетворочасовни програм. У Црној Гори Радио се чује у Подгорици, Никшићу, Цетињу, Херцег Новом, Котору, Тивту и Бару, а путем Интернета у цијелом свијету.

Због застарјелости опреме и законских обавеза неопходно је прећи на дигитални пренос сигнала, а такође и извршити замјену и оправку једног дијела већ дотрајале опреме. Прелазак на дигиталу би омогућио чист сигнал у поменутим општинама и побољшао би се квалитет  програма.

За све то неопходна су велика финансијска средства, која ми нисмо у могућности да сами обезбиједимо. Да бисмо прешли на дигитални пренос сигнала,  неопходно је обезбиједити 15 000 евра.

Позивамо све Вас који сте у могућности и којима је Радио Светигора на срцу да и најмањим прилогом помогнете Вашем и нашем Радију да и даље врши благословену мисију.

Уплате можете вршити на жиро рачун Радија Светигоре

530-13392-92


 

Инструкције за плаћање за Радио Светигора из иностранства:

 

 


Све информације путем телефона +382-69-303-999

 

 

Јереј Предраг Шћепановић

Директор Радија Светигора