Audio by title protojerej-stafrofor_dragan_stanisic

Питајте свештеника

83:58 минута (14.42 МБ)

У недјељу 4. новембра гост емисије "Питајте свештеника" био је Протојереј - ставрофор Драган Станишић професор Цетињске Богословије.

 

Свештеник Драган Станишић: "Свети Ђорђе - Крсна слава у родној кући светородне лозе Петровића на Његушима"

32:46 минута (5.63 МБ)

Из штампе је изашао Антрополошки есеј и студија "Свети Ђорђе - Крсна слава у родној кући светородне лозе Петровића на Његушима" аутора свештеника Драгана Станишића, тим поводом са аутором је разговарао уредник катихетског програма радија Светигоре, теолог Александар Вујовић.

 

Протојереј-ставрофор Драган Станишић: "Његошев опширни љетопис вјечности"

Tagged:
45:14 минута (7.77 МБ)

Предавање Протојереја - ставрофора Драгана Станишића професора Цетињске Богословије пароха подгоричког на тему "Његошев опширни љетопис вјечности" које је одржао у навечерје празника Силаска Светог Духа на апостоле, у суботу 22. јуна 2013. године у Горњем манастиру Остог у оквиру духовних вечери које се сваке суботе, са благословом Високопреосвећеног Митрополуита Г. Амфилохија, одржавају у овој Светињи.

У свом обраћању отац Драган је представио Брошуру која је изашла из штампе поводом крсне славе светородне лозе Петровића у прилог 200 година рођења Ловћенског Тајновидца Светог Митрополита Петра другог Петровића Његоша.