Audio by title promocija_u_podgorici

Промоција монографије «Свети Василије Острошки Чудотворац и исцјелитељ» у Подгорици

50:04 минута (8.6 МБ)

Запис са промоције нове монографије из популарне «Светигорине» едиције «Светитељи» «Свети Василије Острошки Чудотворац и исцјелитељ», која је у сриједу 13. маја одржана у Подгорици. На представљању књиге говорили су проф. др Слободан Томовић, академик Зоран Лакић, ректор Цетињске богословије протојереја Гојко Перовић и презвитер Предраг Шћепановић, директор Радио - Светигоре. Прилог: Славко Живковић.

У Подгорици је одржана промоција Зборника научних радова „Ђурђеви ступови и Будимљанска епархија"

96:35 минута (16.58 МБ)

У крипти Саборног храма Васкрсења Христовог у Подгорици у петак 7. јуна је одржана промоција Зборника  научних радова  „Ђурђеви ступови и Будимљанска епархија".

На промоцији су говорили Његово Високопреосвештенство Архиепископ цетињски Митрополит црногорско-приморски Господин Амфилохије, Његово Преосвештенство Епископ будимљанско-никшићки Господин Јоаникије, др Милан Радујко, др Јелица Стојановић, др Срђан Приватрић и мр Предраг Лутовац. Модератор вечери био је директор нашег Радија свештеник Предраг Шћепановић. Организатор промоције била је Епархија будимљанско-никшићка.

Промоција књиге ауторке Радице Ђурић "Моје исцјељење у Ђунису и још прегршт чуда Мајке Божје"

72:58 минута (8.35 МБ)

На празник Дјетињци, у недјељу 21. децембра 2014. године у Духовном центру Црквене општине Подгорица одржана је промоција књиге ауторке Радице Ђурић "Моје исцјељење у Ђунису и још прегршт чуда Мајке Божје". О књизи о чудима Пресвете Богородице у наше дане говори су Архимандрит Јован (Јеленков) и аутор књиге Радица Ђурић. Модератор вечери био је свештеник Предраг Шћепановић директор Радио "Светигоре"