Audio by title otac_vukasin_milicevic

Љубав и Крст

33:50 минута (4.85 МБ)

У свечаној дворани Змај-Јовине Гимназије у Новом Саду, презвитер Вукашин Милићевић, настојатељ параклиса Светог Јована Богослова у Студентском граду у Београду и уредник радија Слово Љубве, одржао je у недељу, 7. марта 2010. године, предавање на тему Љубав и Крст. Учешћa у Трибини узео је и Његово Преосвештенство Епископ бачки Господин др Иринеј. Извор: www.eparhija-backa.rs

Васкрсење Христово–смисао живота

Tagged:
49:46 минута (8.54 МБ)

На 180. духовним разговорима које понедељком организује београдски Храм Светога Трифуна у сали општине Вождовац, 12. априла разговарало се, примјерено календару, о Васкрсу. Уводно излагање „Васкрсење Христово – смисао живота“ поднијео је отац Вукашин Милићевић, главни и одговорни уредник Радија „Слово љубве“ и духовник и старјешина у параклису Светога Јована Златоуста у Студентском граду.

Отац Вукашин Милићевић: "Вјера и сујевјерје"

42:21 минута (7.27 МБ)

Предавање свештеника Вукашина Милићевића главног и одговорног уредника Радија "Слово љубве" на тему "Вјера и сујевјерје" које је одржао у парохијском дому при храму Свете Петке у Сурчину. Држећи се исконског предања, отац Вукашин Милићевић са ПБФа, је успио да разграничи и укаже на опасности шта то обичном човјеку може да се учини да је вера, а уствари је ријеч о обичају, устаљености, сујеверју.

Отац Вукаши Милићевић: "Тумачење Свете Литургије- у миру изиђимо"

Tagged:
40:31 минута (6.96 МБ)

Предавање свештеника Вукашина Милићевића пароха при храму Светог Саве у Београду на тему "Тумачење Свете Литургије- у миру изиђимо" које је одржао 12. јуна 2016. године у Гимназији Јован Јовановић-Змај у Новом Саду у оквиру љетњег семестра предавња Школе православне духовности при Црквеној општини новосадској.

Презвитер Вукашин Милићевић: „Тумачење Литургије –У миру изиђимо“

Tagged:
40:39 минута (6.98 МБ)

У оквиру љетњег семестра предавања Школе православне духовности при Црквеној општини новосадској, у недељу 12. јуна 2016. године, у Гимназији Јован Јовановић Змај у Новом Саду, презвитер Вукашин Милићевић, парох при храму Светог Саве у Београду је одржао предавање на тему: „Тумачење Литургије –У миру изиђимо.“