Audio by title otac_miomir_vulevic

Црква Светог Ђорђа у подгоричком насељу Доња Горица прославила је на Ђурђиц храмовну славу

4:25 минута (4.05 МБ)

Црква Светог Ђорђа у подгоричком насељу Доња Горица прославила је на Ђурђиц, празник Обновљења храма Светог великомученика Георгија, у понедјељак 15. новембра 2015. године, храмовну славу.

О томе, као и о обнови ове Светиње, на којој је управо завршен фрескопис, за наш Радио говорио је надлежни парох свештеник Миомир Вулевић.

"Сви смо дјеца Божија"

9:19 минута (1.6 МБ)

Добротворни фонд Митрополије црногорско-приморске Човјекољубље организује акцију прикупљања књига духовног садржаја за потребе опремања библиотека у бјелопољској болници и затвора у Спужу и Бијелом Пољу. Акција ће трајати у периоду од 31. јануара до 7. фебруара а књиге ће се сакупљати у храмовима широм Митрополије.

О овом добротворном подухвату разговарали смо са чланом управног одбора Човјекољубља, свештеником Миомиром Вулевићем, који је и управник Народне кухиње при Саборном храму Христовог Васкрсења у Подгорици.

У недељу предавање о. Александра Брашанца у Доњој Горици

3:52 минута (571.84 КБ)

Отац Миомир Вулевић најављује предавање о. Александра Брашанца које ће се одржати у парохијском дому при цркви Светог Ђорђа у Доњој Горици у недељу. 11.12.2016 у 18 ч.

 

 

Расте број корисника народне кухиње у Подгорици

10:04 минута (1.73 МБ)

О раду народне кухиње при Саборном храму Христовог Васкрсења за наше слушаоце говорио је управик јереј Миомир Вулевић.

Отац Миомир рекао је да се очекује да ових дана број корисника народне кухиње порасте на 230, којима се сваког дана доставља топли оброк и хлеб.

Бесједа оца Миомира Вулевића у Месопусну недељу у цркви Светог Ђорђа у Доњој Горици

Tagged:
5:01 минута (4.59 МБ)

Бесједа оца Миомира Вулевића у Месопусну недељу у цркви Светог Ђорђа у Доњој Горици.

 

 

Наставља се циклус предавања у Доњој Горици

4:20 минута (3.98 МБ)

Монах Арсеније Јовановић у суботу 11. марта у цркви Светог Ђорђа у Доњој Горици у Подгорици одржаће предавање „На јарболу брода спасења“.

Отац Миомир Вулевић најављује овај догађај.

Најава предавaња у цркви Светог Ђорђа у Доњој Горици

9:08 минута (3.66 МБ)

У суботу 25. марта предавање у оквиру циклуса предавања "Велики пост" ће одржати свештеник протојереј Жељко Ћалић, парох даниловградски.

Новине из веома динамичног парохијског живота при цркви Светог Ђорђа у Доњој Горици, преноси нам парохијски свештеник, јереј Миомир Вулевић.

Најава предавања игумана пивског манаситра о. Јефтимија у Доњој Горици

6:09 минута (1.06 МБ)

Свештеник при храму Светог Ђорђа у Доњој Горици, отац Миомир Вулевић најавио је предавање игумана пивског манаситра о. Јефтимија у парохијском дому при доњогоричком храму.Седам година народне кухиње у Подгорици

14:20 минута (4.1 МБ)

Народна кухиња при Саборном храму Христовог Васкрсења у Подгорици обиљежила 7 година од почетка рада. О томе нам је говорио управин јереј Миомир Вулевић.