Audio by title otac_boban_stojkovic

Jереј Бобан Стојковић: "Господе, ко је човјек?"

58:48 минута (10.1 МБ)

Предавање јереја Бобана Стојковића професора Призренске Богословије Светих Кирила и Методија тренутно измјештене у Ниш на тему "Господе, ко је човјек?" које је одржа на празник Цвијети, у недјељу 8. арила, у Нишу.

Jереј Бобан Стојковић: "Освећење живота - Светотајински живот Цркве"

65:31 минута (7.5 МБ)

Благодарећи интернет сајту Нишке Епархије, у емисији Огледало доносимо предавање јереја Бобана Стојковића професора Богословије "Светих Кирила и Методија" у Нишу, на тему "Освећење живота - Светотајински живот Цркве", које је, са благословом Његовог Преосвештенства Епископа нишког Г.Г. др Јована, одржао у сали Светосавског дома у Нишу, у уторак 28.10. 2014.

Отац Бобан Стојковић: "Светотајински живот Цркве"

Tagged:
44:10 минута (7.59 МБ)

Благословом Његовог Преосвештенства Епископа рашко-призренског Теодосија, сваке недеље са почетком у 12 часова на таласима радио Грачанице, емитује се емисија о Православљу у организацији Епархије рашко - призренске и радио Грачанице. У недељу, 14. децембра ове године емитована је 39.  емисија овог циклуса. Гост радија Грачанице био је свештеник Бобан Стојковић професор боогословије у Нишу. Тема емисије је "Светотајински живот Цркве".

Благодаримо интернет сајту Епархије Рашко - призренске на тонском запису ове емисије.