Audio by title jeromonah_nikodim_bogoslavljevic

На Светој Гори

Tagged:
52:52 минута (9.08 МБ)

Јеромонах Никодим (Богосављевић) сабрат Цетињског манастира који се тренутно налази на докторским студијама у Солуну говори о Страсној седмици, богослужењима у току ње и о животу Свете Горе гдје често борави.

Питајте свештеника

72:50 минута (10.43 МБ)

У недјељу 30. новембра 2008. г. гост емисије "Питајте свештеника" био је јеромонах Никодим (Богосављевић) сабрат Цетињског манастира који се тренутно налази на докторским студијама у Соллуну.

"Доба Светог Григорија Паламе-примјер односа богословља и културе"

Tagged:
37:49 минута (6.49 МБ)

Предавање јеромонаха Никодима (Богосављевића) сабрата Цетињског манастира, који се тренутно налази на докторским студијама у Солуну, на тему "Доба Светог Григорија Паламе - примјер односа богословља и културе".

О електронским документима

30:08 минута (5.18 МБ)

Јеромонах Никодим (Богосављевић) сабрат Цетињског манастира, који се тренутно налази на докторсдким студијама у Солуну говори о електронским документима и да ли су она дио једног ширег пројекта праћења које се спроводи на глобалном плану.

Питајте свештеника

81:18 минута (11.64 МБ)

У недјељу 19. априла 2009. године на празник Васкрсења Господа нашег Исуса Христа гост емисије "Питајте свештеника" био је јеромонах Никодим (Богосављевић) сабрат Цетињског манастира, који се тренутно налази на докторским студијама у Солуну.