Audio by title jeromonah_jeftimije_skuletic

Бесједа јеромонаха Јефтимија (Шкулетића) у цркви Зачећа Светог Јована Крститеља у Страшевини, 12. март 2014

Tagged:
5:02 минута (884.69 КБ)

Бесједа јеромонаха Јефтимија (Шкулетића), игумана манастира Пива, изговорена на Литургији Пређеосвећених дарова коју је у сриједу 12. марта 2014, у цркви Зачећа Светог Јована Крститеља у Страшевини служило више свештеника и свештеномонаха архијерејског намјесништва никшићког.

Након Литургије у Парохијском дому у Страшевини уприличена је трпеза љубави. Домаћин братског окупљања свештенства и свештеномонаштва архијерејског намјесништва никшићког, које се, једном недјељно, практикује током Великог Часног поста, био је протојереј Велимир Јововић, парох страшевински.

Jеромонах Јефтимије (Шкулетић): "У свјетлости Христовог Васкрсења"

41:28 минута (7.12 МБ)

На празник Цвијети у Херцег Новом у дворани Парк јеромонах Јефтимије (Шкулетић) Игуман манастира Пива одржао предавање на тему "У свјетлости Христовог Васкрсења".

 

Игуман Јефтимије Шкулетић: "Тајна гријеха".

45:19 минута (7.78 МБ)

У склопу циклуса предавања o Васкршњем посту, у петак 08. априла у 20 часова игуман Пивског манастира, јеромонах Јефтимије Шкулетић је у Херцег Новом, у просторијама преко пута цркве Светог Спаса на Топлој, одржао предавање на тему "Тајна гријеха".

 

Предавање јеромонаха Јевтимија (Шкулетића) : "Тајна братољубља и гостољубља"

Tagged:
41:37 минута (7.15 МБ)

Предавање јеромонаха Јевтимија (Шкулетића) на тему "Тајна братољубља и гостољубља" које је одржао 24. априла 2016. године у манастиру Подмаине у Будви.

 

Јеромонах Јефтимије Шкулетић: „О страху“

50:06 минута (8.61 МБ)

Јеромонах Јефтимије Шкулетић одржао је, 1. априла 2017. године, у цркви Светог Ђорђа у Доњој Горици у Подгорици предавање на тему: „О страху“.