Audio by title episkop_zahumsko-hercegovacki_i_primorski_g_grigorije

Епископ ЗХиП Г. Григорије: „Постојати као биће слободе"

41:48 минута (7.18 МБ)

Његово преосвештенство епископ захумско - херцеговачки и приморски Григорије одржао је предавање на тему: „Постојати као биће слободе" 15. марта у Бијељини, .

Публици, која је испунила и мјеста за стајање у сали са 350 мјеста, владика је кроз библијске, али и приче из свакодневице, бесједио о слици божијој у човјеку и важности освајања слободе.

Предавање владике Григорија на тему „Постојати као биће слободе" одржано је као дио циклуса предавања у оквиру Великог поста које организује Мисијски фонд Епархије зворничко - тузланске сваке недјеље у марту.

Епископ захумско-херцеговачки и приморски Григорије у Саборном храму у Подгорици одржао предавање „Крст Христов“

Tagged:
56:16 минута (8.06 МБ)

Његово преосвештенство, епископ захумско-херцеговачки и приморски и администратор Епархије дабробосанске господин Григорије, одржао је дана 17. априла 2016. године, предавање у крипти Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици на тему : „Крст Христов".

Овај догађај је организован од стране братства Саборног храма Христовог Васкрсења, и представља претпоследње у низу предавањâ у склопу циклуса предавањâ у току Васкршњег поста.

Долазак преосвећеног владике Григорија као и сама тема предавања су изазвали велико интересовање грађана главног града, што је управо резултирало великом посјећеношћу овог догађаја.