Audio by title dr_antun_lisec

"Разлози против контрацепције, стерилизације, вјештачких оплодњи и утробног чедоморства"

Tagged:
92:09 минута (13.2 МБ)

Предавање др Антуна Лисеца љекара из Хрватске на тему "Разлози против контрацепције, стерилизације, вјештачких оплодњи и утробног чедоморства" које је у недјељу 15. фебруара 2009. г. одржао у сали Дворца краља Николе у Бару.

др Антун Лисец: "Разлози против контрацепције, стерилизације, вјештачких оплодњи и утробног чедоморства"

Tagged:
74:04 минута (10.61 МБ)

Предавање др Антуна Лисеца љекара из Хрватске на тему "Разлози против контрацепције, стерилизације, вјештачких оплодњи и утробног чедоморства" које је, у понедјељак 16. фебруара, одржао у Богословији Светог Петра Цетињског на Цетињу.

Разговор са др Антуном Лисецом

33:53 минута (4.85 МБ)

У емисији „Огледало" преносимо разговор са угледним хрватским др медицине, Антуном Лисецом, који је недавно у Русији, на позив Кемеровско Новокузњецке епархије РПЦ, одржао серију предавања о хришћанском моралу и хришћанском начину живота, као  најбољој превентиви многих психосоматских обољења.

Др Антун Лисец одржаo предавање у Богословији Светог Петра Цетињског

93:30 минута (16.05 МБ)

Др. Антун Лисец је 25. фебруара 2015. године одржао предавање у Богословији Светог Петра Цетињског на Цетињу. Архиепископу цетињском Митрополиту црногорско - приморском Г. Амфилохију, Ректору протојереју - стеврофору Гојку Перовићу, ђацима, професорима и гостима који су пратили предавање на самом почетку се обратио протојереј Јован Пламенац, а након одржаног предавања и Високопреосвећени Митрополит Амфилохије.

Др Антун Лисец: Поштовање живота, здравља, предбрачне суздржаности, светости брака, Божјег дара плодности и достојанства зачећа

Tagged:
89:50 минута (15.42 МБ)

Предавање др Антуна Лисеца на тему "Поштовање живота, здравља, предбрачне суздржаности, светости брака, Божијег дара плодности и достојанства зачећа" које је одржао 29. фебруата 2016. године у манастиру Подмаине у Будви.