Audio by title arhimandrit_stefan_vuckovic

Архимандрит Стефан (Вучковић): „Вријеме пролази вјечност се приближава"

72:37 минута (12.47 МБ)

Предавање Архимандрит Стефана (Вучковића) игумана манастира Велика Ремета на тему „Вријеме пролази вјечност се приближава" које је одржао у Парохијском дому при Храму Светог Јована Владимира.

 

Архимандрит Стефан (Вучковић): „Зов са Голготе-Свети српски мученици"

Tagged:
60:34 минута (10.4 МБ)

Предавање Архимандрита Стефана (Вучковића) игумана Манастира Велика Ремета на тему „Зов са Голготе - Свети српски мученици" које је одржао на 310. трибини у организацији Храма Светог Трифуна са Топчидерског гробља, која је одржана у уторак 16. септембра 2014. г у сали Општине Вождовац.

Предавање смо преузели са Радија "Слово љубве".

Архимандрит Стефан (Вучковић): "Јеванђељске поуке о митару и фарисеју"

Tagged:
51:12 минута (8.79 МБ)

Предавање Архимандрита Стефана (Вучковића) Игумана манастира Велика Ремета на тему "Јеванђељске поуке о митару и фарисеју" које је одржао на  трибини коју организује храм светог великомученика Трифуна са Топчидерског гробља, а која се одржава у сали београдске Општине Вождовац.

Aрхимандрит Стефан (Вучковић): "O Васкршњем посту"

67:28 минута (11.58 МБ)

Предавање које је у оквиру духовних вечери у Вазнесењској цркви у центру Београда одржао архимандрит Стефан (Вучковић), игуман манастира Велика ремета на Фрушкој гори.

Отац је у сиропусној седмици бесједио о великом Часном Васкршњем посту, а за снимак предавања благодаримо Радију Слово Љубве.

Архимандрит Стефан (Вучковић): „Диван је Бог у светима својим“

Tagged:
74:05 минута (12.72 МБ)

Архимандрит Стефан (Вучковић), игуман манастира Велика Ремета на Фрушкој гори, у оквиру духовних сабрања сриједом у Вазнесењској цркви, донио је велику радост сабранима у парохијском дому овога храма бесjедећи на тему „Диван је Бог у светима својим“.

Атмосферу духовне радости и весеља употпунила је и пјесма гуслара, а звучни запис вечери преузели смо са интернет-странице Вазнесењског храма у центру Београда.

Архимандрит Стефан (Вучковић): "Горе имајмо срца"

Tagged:
38:25 минута (11 МБ)

У овој емисији, бладодарећи Радију „Слово љубве“, доносимо предавање Архимандрита Стефана (Вучковићa), игумана Манастира Велика Ремета, које је одржао на духовној трибини одржаној 14. септембра 2017. године у Парохијском дому храма светог краља Јована Владимира у београдском насељу Медаковић.