Audio by title arhimandrit_sava

Интервју: "Од А до Ш" са архимандритом Савом Јањићем, игуманом манастира Високи Дечани

26:23 минута (4.53 МБ)

Архимандрит Сава: Инциденти показали да су Срби грађани другог реда

Инциденти који су се догодили на Видовдан, догађаји на Мердару и напади на српске аутобусе у Приштини, показали су да су Срби на КиМ грађани другог реда, казао је у емисији "Од А до Ш", игуман манастира Високи Дечани, архимандрит Сава Јањић. Извор: КИМ радио.

Емисија о Православљу - гост Архимандрит Сава Дечанац

Tagged:
39:32 минута (6.79 МБ)

У "Записима" доносимо, благодарећи сајту Епархије рашко - призренске, емисију о Православљу која је, у организацији Епархије рашко - призренске и радио Грачанице, емитована на таласима овог Радија. У овој, трећој по реду емисији о православљу, гост Радио Грачанице био је Високопреподобни Архимандрит Сава игуман Царске Лавре Високих Дечана.

Aрхимандрит Сава игуман Високих Дечана: ''О покајању и Светој Тајни исповети''

51:18 минута (8.81 МБ)

У емисији "Огледало" доносимо предавање Архимандрита Саве (Јањића) Игумана манастира Високи Дечанина тему "Покајање и Света тајна исповијести" које је одржао у Дому културе Грачаница.

У присуству великог броја верника,отац Сава је говорио о извору, потреби али и о самом начину покајања. Предавање, које је скуп огромног интелектуалног богатства али и дубоког духовног искуства предавача, привукло је пажњу слушалаца који су по завршетку предавања постављали питaња да би добили потпунији одговор на детаље који их посебно занимају.